Tandarts in Rotterdam

Bent u op zoek naar een tandarts in Rotterdam? Tandartspraktijk H. van der Maas biedt u ruime ervaring en deskundigheid in het centrum van Rotterdam. Bij onze tandarts in Rotterdam vindt u een professioneel team, bestaande uit meerdere tandartsen, een mondhygiëniste en (preventie-)assistentes. Wij staan voor doeltreffende behandelingen. Wij geloven bijvoorbeeld in regelmatige periodieke controles, zodat wij goed in gaten kunnen houden of uw gebit gezond is en blijft. Ons team streeft ernaar om u goede tandheelkundige zorg te bieden.

Als u een tandarts zoekt in Rotterdam, die ook de tijd voor u neemt om u goed te adviseren, bent u bij ons aan het juiste adres. Dit, omdat u bij ons verzekerd bent van:

• Bij ons wordt u direct geholpen zonder lange wachttijden;
• Wij geven u graag voorlichting over goede mondhygiëne;
• U kunt bij ons online afspraak inplannen;
• Ruime ervaring en deskundigheid in onze praktijk;
• Patiëntvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij ons.

Wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt bij onze tandarts in Rotterdam? Dit doet u via ons inschrijfformulier. Als u vragen heeft, kunt u ons bellen op het telefoon nummer 010 – 466 47 99. Ook kunt u ons contactformulier hiervoor gebruiken. Indien de praktijk gesloten is wordt er voor spoedgevallen voor ons waargenomen. Als u de praktijk belt hoort u waar u zo nodig op korte termijn terecht kunt.

Onze tandarts in Rotterdam vindt u aan de Walenburgerweg 65.

Al meer da n 40 jaar uw tandarts in Rotterdam

Bij Tandartspraktijk H. van der Maas richten wij ons op de algemene tandheelkunde. In onze praktijk voeren wij dan ook voornamelijk behandelingen uit als o.a. controles, vullingen (composiet, goud of porselein), facings, kronen en bruggen. Bij onze tandarts in Rotterdam voldoen wij aan de laatste eisen op het gebied van sterilisatie en desinfectie. Wij geloven in regelmatige periodieke controles, zodat we goed in de gaten kunnen houden of uw gebit gezond is en blijft. Behandelingen voeren wij doeltreffend uit naar de nieuwste inzichten.

Schrijf u in bij onze tandarts in Rotterdam

Uw gebit is in goede handen bij tandartspraktijk H. van der Maas. Hiervoor hoeft u enkel ons inschrijfformulier in te vullen. Na het inschrijven bij onze tandarts in Rotterdam – Noord ontvangt u van ons een email ter bevestiging. Vervolgens kunt u een afspraak maken via internet met onze tandarts in Rotterdam.

Neem een kijkje in de praktijk!